SmarThuis

Een Smart huis voor iedereen

Hoe werkt een Smarthuis?

Met een smarThuis hub koppel je verschillende slimme producten in huis aan elkaar. Je bedient ze zo via één centraal apparaat. Het aansturen van je slimme apparaten doe je met een app, maar vaak ook met behulp van een spraakassistent. In dit artikel vertellen we je wat een smart home hub nou precies is en wat je ermee kunt.

Koppel je slimme apparaten


Wat is een hub? Een smart home hub regelt de samenwerking tussen alle slimme producten in huis. De hub koppelt namelijk alles aan elkaar. Zo communiceert een smart lamp bijvoorbeeld met je telefoon, maar ook met andere slimme apparaten. Een smart home hub stuurt alles aan via een platform, zoals Google Assistent. Het is daarom handig als al je apparaten met 1 platform compatibel zijn. Een geavanceerde smart home hub koppelt ook apparaten met verschillende platforms en communicatietechnieken aan elkaar.

Stuur alles centraal aan

Omdat je een smart home hub koppelt aan tientallen andere apparaten wordt deze het hart van je slimme huis. Je hebt geen aparte smart home apps meer nodig om je slimme thermostaat of ip-camera aan te sturen. In plaats daarvan geef je spraakopdrachten of gebruik je het beeldscherm van de hub. Hoe meer slimme apparaten je hebt, hoe prettiger het is om ze centraal te bedienen. Met een hub is je huis voorbereid op de toekomst.

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.