SmarThuis

Een Smart huis voor iedereen

Veelgestelde vragen

Stacks Image 12

Heeft u vragen kijk dan eerst of u uw vraag hieronder terug kan vinden.

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.

- Heb ik ook Zigbee plug-ins nodig voor bijvoorbeeld Philips HUE?
Het antwoord is, nee dat is niet nodig. De Smarthuis-Hub Pro word standaard geïnstalleerd zodat de Hub direct uit de doos werk met 1299 apparaten en 194 fabrikanten. Het. Is dus niet nodig om de IKEA, LIDL en/of Philips HUE plugin vooraf te installeren.
- Het WiFi punt is niet zichtbaar?
Meestal is het WiFi Punt na ongeveer 10 minuten actief heb geduld en probeer het nog eens. Als je het WiFi Punt nog steeds niet zichtbaar is probeer eens een andere voeding bron. Kijk bijvoorbeeld of er nog een USB Lader over is in huis vaak zijn deze krachtiger dan uw WiFi Router
- Kan ik een bestelling terug sturen?
ja dat kan naar ons postadres.
- Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
de volgende werkdag.
- Gebruiken jullie fairtrade materialen?
onze behuizingen worden met een 3D printer gemaakt en wij maken gebruik van gerecycled plastic.
- Wat is het verschil tussen de SmarThuis-hub en de hub pro?
ZigBee is dus een smart home protocol waarmee je domotica producten met elkaar kunt laten praten en kunt laten samenwerken. Met domotica wordt ook wel huisautomatisering en smart homes bedoelt. Door gebruik te maken van een draadloos communicatiesysteem kun je met zo weinig mogelijk middelen op afstand de dimmers en de lichtschakelaars bedienen.
wifizigbee-mesh-netwerk
Het ZigBee protocol is vergelijkbaar met WiFi en Bluetooth. Echter het verschil is dat een WiFi-netwerk in verbinding staat met één sensor en dat Zigbee werkt op basis van een mesh-netwerk waardoor een apparaat met minimaal twee sensoren in verbinding staat. De sensoren geven een signaal aan elkaar door waardoor een groter bereik wordt gehaald en apparaten in staat zijn om elkaars functies over te nemen. Valt een apparaat uit? Dan kan het systeem nog steeds met elkaar communiceren

Het voordeel van het Zigbee netwerk is dus dat het veel betrouwbaarder is dan WiFi. Vandaar dat wij ook de Smarthuis-Hub pro adviseren om klaar te zijn voor de toekomst. De zigbee ondersteuning groeit elke dag. Op dit moment worden er al meer dan 1200 apparaten ondersteund. Onder andere grote merken zo als Lidl, Philips HUE, Ikea tradfri en inner werken met Zigbee en dus ook met de Smarthuis-Hub Pro.Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.